Ben je op zoek naar een professioneel en responsief webdesign voor een nieuwe website? Dan ben je bij Studio Marcel aan het juiste adres.

Image Alt

Werkwijze

Ons verhaal

Studio Marcel werd opgericht in 2021 op initiatief vanLaura Apers, met de bedoeling om websites betaalbaar én toegankelijk te maken voor bedrijven.

Websites en webshops op maat zijn onze dagdagelijkse bezigheden. Ons klantenbestand bestaat uit kleine en middelgrote bedrijven uit verschillende sectoren. Dankzij onze uitgebreide technische kennis, kunnen we gepersonaliseerd werken en projecten van hoge kwaliteit afleveren. Het web is niet zo maar ons werkterrein, het is vooral onze passie.

 

Kwaliteit

Bij Studio Marcel leggen we de lat steeds hoger en blijven we hoogstaande kwaliteit nastreven. De ontwikkelingen in het web staan niet stil, dus ook wij niet. Wij scholen ons continue bij om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen.

Duidelijk aanpak

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Eén aanspreekpunt die jouw taal spreekt. Een transparante communicatie garandeert dat je op elk moment weet wat er gebeurt.

Samenwerking

Van begin tot einde is er een nauwe samenwerking, tenslotte ken jij je onderneming het beste. Jij weet het best wie jouw klanten zijn en welke doelgroep je beoogt. Van eenvoudige websites tot complexe webplatformen, we denken met jou mee en ontwikkelen je product van A tot Z.

Transparantie

Elk project begint met jouw verhaal. Samen brengen we je project in kaart, alsook je noden en doelstellingen. Op basis van deze informatie werken we een concreet voorstel uit. Onze offerte garandeert een vaste prijs, zo kom je niet tot verrassingen te staan.

k
Welk budget moet je in gedachten houden?

De kosten zijn moeilijk neer te schijven. We werken op maat wat voor iedereen een andere aanpak vraagt. Om een idee te krijgen van wat je moet verwachten mag je ons steeds vrijblijvend bellen om je verhaal te doen. We helpen je graag verder!