Ben je op zoek naar een professioneel en responsief webdesign voor een nieuwe website? Dan ben je bij Studio Marcel aan het juiste adres.

Image Alt

Werkwijze

Ons verhaal

Studio Marcel werd opgericht in 2021 op initiatief van Laura Apers, met de bedoeling om websites betaalbaar én toegankelijk te maken voor bedrijven.

Websites en webshops op maat zijn mijn dagdagelijkse bezigheden. Mijn klantenbestand bestaat voornamelijk uit startende ondernemers uit tal van verschillende sectoren. Dankzij mijn technische kennis en persoonlijke aanpak, kan ik projecten van hoge kwaliteit afleveren op maat van mijn klanten. Het web is niet zo maar mijn werkterrein, het is vooral mijn passie.

 

Kwaliteit

Bij Studio Marcel leggen we de lat steeds hoger en blijven we hoogstaande kwaliteit nastreven. De ontwikkelingen in het web staan niet stil, dus ook wij niet. Wij scholen ons continue bij om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen.

Duidelijk aanpak

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Eén aanspreekpunt die jouw taal spreekt. Een transparante communicatie garandeert dat je op elk moment weet wat er gebeurt.

Samenwerking

Van begin tot einde is er een nauwe samenwerking, tenslotte ken jij je onderneming het beste. Jij weet het best wie jouw klanten zijn en welke doelgroep je beoogt. Van eenvoudige websites tot complexe webplatformen, we denken met jou mee en ontwikkelen je product van A tot Z.

Transparantie

Elk project begint met jouw verhaal. Samen brengen we je project in kaart, alsook je noden en doelstellingen. Op basis van deze informatie werken we een concreet voorstel uit. Onze offerte garandeert een vaste prijs, zo kom je niet tot verrassingen te staan.

k
Welk budget moet je in gedachten houden?

De kosten zijn moeilijk neer te schijven want elk project is anders. Ik werk op maat wat voor iedereen een andere aanpak vraagt. Om een idee te krijgen van wat je moet verwachten mag je mij steeds vrijblijvend bellen of het offerte formulier invullen om je verhaal te doen. Ik help je graag verder!