Maak een afspraak bij Studio Marcel

Websites maken

Websites maken

klaar om

Online te groeien?

Ben jij op zoek naar een unieke, professionele én succesvolle website, dan ben je hier aan het juiste adres! Meer bezoekers. Meer klanten. Meer omzet. Meer vrijheid. Zonder stress.

Wat mag je verwachten?

De voordelen voor jou

  • Jij hoeft enkel jouw teksten en foto’s aan te leveren.
  • Je krijgt een professionele website die technisch goed in elkaar zit.
  • Na oplevering krijg je een op maat gemaakte handleiding .
  • Geen kosten voor het thema dit krijg je van mij.
  • Het volledige onderhoud kan je ook uit handen geven door het nemen van een onderhoudsabonnement

Werkwijze

FAQ'S

Om bestanden op je website te kunnen plaatsen (webpagina’s, teksten, afbeeldingen e.d.) heb je ruimte op een server nodig. Die webruimte ‘huur’ je via een webhostingbedrijf.

Webhosting is iets wat je via mij kan aankopen, dan betaal je dit jaarlijks. Je kan dit ook zelf voorzien  en dan bezorg je mij de inloggegevens. Er zijn ontzettend veel aanbieders van webhosting, maar ik heb zelf goede ervaringen met Combell. Ik help je uiteraard op weg als je er zelf niet uit komt!

Een domeinnaam is het unieke webadres waarop je website te bezoeken is, vb. www.studio-marcel.be. Voor elke website heb je een domeinnaam nodig.

Een domeinnaam moet je laten registreren. Om te zien of je gewenste domeinnaam nog vrij is, kan je dit controleren bij Combell. Vergelijk het met je auto. Deze heeft ook een nummerplaat nodig om verschillende auto’s van elkaar te onderscheiden.

Als je zelf al een domeinnaam hebt, dan gebruiken we deze om je WordPress website op te plaatsen.

Dan plaatsen we de website eerst op een tijdelijk domein. Van zodra als deze klaar is vervangen we de oude door de nieuwe.

Je ontvangt steeds een duidelijke vrijblijvende offerte waar op staat wat de eenmalige kosten zijn en wat de jaarlijkse kosten zijn.

Onder jaarlijkse kosten verstaan we de hosting en de onderhoudskosten. Het kan ook voorvallen bij het gebruik van een een specifieke plugin dat deze jaarlijks verlengd moet worden maar ook dit weet je op voorhand.

Hier is geen exacte tijdspanne op te plakken omdat dit afhankelijk is van meerder factoren: de functionaliteiten die je wenst, de snelheid waarmee jij me alle input/feedback bezorgt, mijn planning, onverwachte gebeurtenissen,…

Reken vanaf het aanleveren van de content maximaal 3 maanden. Als het sneller is, wat meestal het geval is, dan is dat mooi meegenomen.

Voor elk project geldt:

50% vooraf: na de offerte bevestiging krijg je een factuur voor 50% vooruitbetaling. Van zodra dit betaald is en je de gevraagde input bezorgd hebt, start ik met het bouwen van de website.

50% bij oplevering: na de oplevering van de website ontvang je de factuur voor de resterende 50%. Deze dient binnen de 14 dagen na factuurdatum overgeschreven te zijn.

Je leest er meer over in de algemene voorwaarden

Neen. Ik vind het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen en aan te voelen of we op dezelfde golflengte zitten.
Uiteindelijk zullen we wel een tijdje samenwerken dus een goede, leuke start is echt wel belangrijk en maakt het zoveel aangenamer dan enkel een prijs. 

Klinkt dit goed?

Zin om samen te werken?
Boek dan je intake gesprek in en dan gaan we aan de slag met een vrijblijvende offerte.

Je project in de juiste handen

Studio Marcel helpt startende vrouwelijke ondernemers met een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website en -shop op maat van hun bedrijf en hun ideale klant.