wat ik doe

Ik creëer een gebruiksvriendelijke en professionele website voor jou

WE GAAN SAMEN VAN START

Waarbij ik je kan helpen

Websites

Ik creëer een gebruiksvriendelijke en professionele website voor jou die je ideale klant overtuigt om met jou in zee te gaan.

Webshops

Wanneer je met je bedrijf over een goed functionerende webwinkel beschikt, heb je dus zeker een streepje voor.

Opleidingen

Ik bied ook graag ondersteuning wanneer je al een website -shop hebt zodat je vlot zelf aan de slag kan gaan.

Op maat

Heb je iets anders in gedachten? Studio Marcel regelt het voor jou!

Mockup website Lukse

wordpress facts

Wist je dat

Wist je dat 60% van de websites die vandaag online staan, gebouwd zijn in WordPress? Geen wonder: er komen elke dag wel thema’s en plugins bij waarmee je je website/shop verder mee kan uitbouwen. Zelf maak ik gebruik van Elementor om goede thema’s te selecteren of te bouwen. Dat is een gebruiksvriendelijke pagebuilder waarmee je makkelijk je website kan bouwen. Het nadeel van WordPress is dan weer dat je makkelijk het overzicht verliest.
Ik help je om je website te realiseren en leer je hoe jij er daarna verder in kan werken. Klinkt goed, toch?

Je project in de juiste handen

Studio Marcel helpt startende vrouwelijke ondernemers met een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website en -shop op maat van hun bedrijf en hun ideale klant.