PersoonlijkHet ontstaan

Het ontstaan

Welkom bij Studio Marcel! Mijn web agency, maar ook de tweede naam van mijn zoontje.

Studio Marcel is in 2021 opgericht na heel lang twijfelen. Na mijn studies grafische en digitale media ben ik aan de slag gegaan als front-end developer bij verschillende bedrijven zowel in België als in Nederland. Hoewel ik het daar altijd naar mijn zin heb gehad hoorde ik toch altijd een stemmetje in mijn hoofd ‘zou ik dit nu niet zelf kunnen?’.

De stap naar een eigen zaak vond ik toen op mijn jeugdige leeftijd (lees: 25) nog te groot dus ik schoof de stap altijd maar voor me uit. Eerst ervaring opdoen en dan zien we wel weer.

En toen kwam Corona… In mijn ogen de uitgelezen kans om de dingen te herbekijken en anders te gaan doen. Studio Marcel was geboren. De stap gezet, no way back!

DE VISIE VAN STUDIO MARCEL

Oké, ik heb nu een eigen zaak maar wat zijn mijn sterktes, wat wil ik nu precies anders doen dan de bedrijven waarvoor ik heb gewerkt? Eindelijk iets waar ik niet lang over moest nadenken. Ik wil dat mijn klanten hun website zelf in eigen handen hebben voor een eerlijke prijs. Ik heb het vroeger maar al te vaak gezien dat voor elke aanpassing een factuurtje wordt opgesteld. Zo hoeft het voor mij niet. 

Als ondernemer weet je dat het soms snel moet gaan en je de dingen nu eenmaal vaak zelf in handen wilt nemen.

WIE IS MARCEL?

De naam van de zaak, het volgende wat op de agenda staat. Ik wil iets catchy en stoer maar ook iets wat me nauw aan het hart ligt. Ontelbare suggesties zijn gepasseerd maar niets wat de lading dekte. Toen ik naar mijn zoontje keek viel het me ineens te binnen ‘Studio Marcel’ ging het worden. Zeker van mijn stuk legde ik het aan iedereen voor en de reacties waren allemaal positief. 

Onze zoon heet Warre Marcel Segers, vernoemd naar 2 sterke oma’s waar we nog elke dag aan denken. Maria & Rachel, gecombineerd werd dit Marcel.
Toen Warre nog in de buik zat noemde iedereen hem al Marcel, zelfs nu is dit een van zijn roepnamen die nog vaak gebruikt wordt. Toegegeven, vaak als hij iets ondeugends doet, de kleine hartendief. We zijn trots en vereerd op deze naam, het doet ons denken aan de mooie momenten die we hadden met onze omaatjes en voor geen geld zouden willen missen. 

Perfecte naam voor een zaak toch?

Volg me zeker op social media: facebook & instagram!

Foto van Maria
Maria
Foto van Rachel
Rachel

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je project in de juiste handen

Studio Marcel helpt startende vrouwelijke ondernemers met een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website en -shop op maat van hun bedrijf en hun ideale klant.