Foto van Laura

Wie ben ik

Wie ben ik

STUDIO MARCEL

Ik creëer voor jou een gebruiksvriendelijke website op maat van jouw bedrijf.

Als startende ondernemer heb je vaak heel wat aan je hoofd. Hierdoor schuif je het creëren van een online identiteit misschien wel op de lange baan, wat het moeilijk maakt om de juiste klanten te vinden. Over een website beschikken die volledig bij jou en jouw concept past is dan ook van groot belang. Ik creëer met plezier een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website en/of webshop waarmee jij jouw ideale klant aantrekt en overtuigt om samen te werken met jou.

Uniek aan mijn aanpak is dat ik jou echt wil leren hoe je zelf aanpassingen kan doen aan je website. Je krijgt volledige toegang tot je website en je bent dus niet constant afhankelijk van een webdesigner. Zit je toch ergens vast? Dan beantwoord ik je vraag vaak al binnen een paar uur. Zo hoef je nooit lang te wachten op een antwoord. Ook nazorg vind ik ontzettend belangrijk, daarom neem ik steeds binnen drie weken na het opleveren contact op om te horen hoe alles draait. Je website of webshop krijgt ook maandelijks een onderhoud, waardoor je zeker mag zijn dat alles goed blijft werken. 

Maria & Rachel = Marcel

Na mijn studies grafische en digitale media, ging ik aan de slag als front-end developer bij verschillende bedrijven in België en Nederland. Toch bleef de goesting om een eigen bedrijf te starten altijd aanwezig. In 2021 besloot ik dan ook om er voluit voor te gaan. Over de naam van mijn zaak hoefde ik niet lang na te denken. Marcel is de tweede naam van mijn zoontje en is een samentrekking van de namen van twee omaatjes waar we nog elke dag aan denken. Maria en Rachel werden zo samen Marcel. Die persoonlijke touch in mijn bedrijfsnaam vind ik heel belangrijk, omdat ik zelf zo te werk ga met mijn klanten.

Dankzij die persoonlijke aanpak en mijn technische kennis, lever ik projecten van hoge kwaliteit op maat van mijn klanten. De ontwikkelingen in het web staan niet stil, dus ik ook niet. Ik school mij steeds bij om mee te zijn met de laatste ontwikkelingen. We werken van in het begin nauw samen, want jij kent je zaak uiteraard het best. Ik breng jouw noden en doelstellingen in kaart en werk op basis hiervan een concreet voorstel uit. Tijdens onze samenwerking heb je één aanspreekpunt waardoor ik jou een transparante communicatie kan garanderen.

 1. Afgestudeerd

  Webdesign & -development

  Na mijn studies grafische & digitale media heb ik besloten nog een jaar volwassenonderwijs te volgen om mij verder te specialiseren. Zo gezegd, zo gedaan. Een jaar later was ik klaar voor de grote wereld.
 2. gaan werken

  Mijn eerste job

  Na mijn afstuderen ben ik meteen aan de slag gegaan als front-end webdeveloper. Naast het programmeren van websites leerde ik ook Google Ads kennen en maakte ik enkele grafische ontwerpen.
 3. Bijleren

  Op naar de volgende

  Mijn zin naar complexere projecten was groter geworden en dus ben ik in Breda aan de slag gegaan als front-end developer. Hier heb ik Magento leren kennen maar dit was niet zo mijn ding. Mijn voorkeur voor WordPress werd nog sterker.
 4. zelfstandig

  Studio Marcel

  Toen ik in Breda werkte begon ik stilaan te dromen om mijn eigen zaak te starten. Ik was enorm nieuwsgierig naar hoe dit zou zijn en of ik het anders en beter zou kunnen doen. Mijn de springplank naar zelfstandige heb ik de stap gewaagd, met succes!
 5. Beloning

  Full-time focus

  Toen mijn springplank ten einde liep moest ik de keuze maken om al dan niet in hoofdberoep door te gaan. Zonder twijfel ben ik gesprongen en ik heb er nog geen moment spijt van!

kennismaken

Wees niet verlegen en zeg hallo!

  Je project in de juiste handen

  Studio Marcel helpt startende vrouwelijke ondernemers met een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website en -shop op maat van hun bedrijf en hun ideale klant.